De beste wintersportkleding koop je bij Jumbo Wintersport

Geplaatst op 09-12-2022

Categorie: Hobby en vrije tijd

Eindelijk weer op wintersport!

Nu eindelijk alle maatregelen er nationaal en internationaal weer vanaf zijn durven veel mensen ook weer aan hun welverdiende wintersport te denken. Veel Nederlanders zijn voor de corona uitbraak voor het laatst op wintersport geweest, voor veel gezinnen is dit weer het eerste jaar dat ze zich veilig voelen om de piste op te zoeken met hun kinderen. Speciaal voor de fanatieke wintersport liefhebbers heeft de keten Jumbo Sports zich kunnen uitbreiden met de winkel Jumbo Wintersport. In deze blog vertel ik jullie meer over het enorme assortiment van de winkelgigant.

 

De keten Jumbo Sports

Bijna iedereen van jullie kent de supermarkt Jumbo wel, dit is van de zelfde keten als Jumbo Sports.
Speciaal voor de sportliefhebbers had Jumbo Sports al de winkel Jumbo Golf & Hockey, de naam verklapt het al een beetje. Deze winkels zijn specifiek gericht op Golf & Hockey. In een relatief korte periode heeft Jumbo Golf & Hockey zich omhoog gewerkt als een van de grootste winkels op het gebied van Golf en Hockey, mede door hun enorme assortiment die bestaat uit de beste merken.

De afgelopen maanden is hier de nieuwste variant bijgekomen: Jumbo Wintersport, met een fysieke winkel in Kerkrade en een winkel in Amsterdam bieden ze je de mogelijkheid om daar al je favoriete producten te proberen/voelen en te voorzien van professioneel advies waarmee zij zich willen onderscheiden ten opzichte van de concurrenten.

Europese Prijscheck

Net als bij de andere winkels hanteren ze bij Jumbo Wintersport ook de Europese prijscheck, ze vergelijken wekelijks hun prijzen van bijv. de ski's met de prijzen van de concurrentie en zelfs buitenlandse bedrijven (binnen Europa), hierdoor weet je zeker dat je niet te veel zult betalen voor je nieuwe golfclub, hockeystick of je nieuwe ski's! 

Ga jij dit jaar weer voor het eerst in lange tijd op wintersport? Ga dan goed voorbereid op je welverdiende wintersport en bereid je voor met het enorme assortiment van Jumbo Wintersport, of maak kennis met ze en laat je voorlichten door een van hun deskundige medewerkers die jou hierbij kunnen helpen!